KORISNE INFORMACIJE 04.10.2013


Poštovane kolege,

ubrzano radimo na usaglašavanju nastavnih planova praktične i teorijske obuke sa MUPom sa ciljem da ih ujednačimo za celu Srbiju, te Vam praktično oni neće ni trebati. Čak imamo ideju da ih implementIramo u Pravilnike kako ih nebi morali ni pisati.

Ovo radimo, jer MUP ima nameru da izmeni sve pravilnike vezano za obuku. Tako i planove već pravimo u skladu sa predlozima tih izmena. Zato sačekajte sa slanjem Zahteva dok ne dobijete na sajtu PKAŠS ove Planove.

Koa što sam rekao MENJAJU SE PRAVILNICI. MENJAJU SE DOKUMENTA (KNJIGE, KNJIŽICE, DNEVNICI, REGISTRI, ZAPISNICI, BODOVNE LISTE...)

Pravilnici nisu objavljeni, ali ću ovih dana ''PREPRIČATI'' njihov sadržaj i objaviti ga na INFOPUPLTU kako bi VI bili spremni i za ovaj ''UDAR''.

AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA JE NA SVOM SAJTU DANAS OBJAVILA ISPITNE ROKOVE ZA ISPITIVAČE.

Veoma sam iznenadjen datumima, jer će biti veoma teško da se neko pripremi za ove rokove. Nama ova brzina i blizina termina onemogućava da kvalitetno pripremimo seminare koje smo obećali. Potrudićemo da ih grupišemo na jednom ili dva mesta u Srbiji. Objavićemo to na sajtu. Nisam optimista povodom ovih rokova s obzirom na obim materijala koji treba da proučite i ne samo to nego i da ga naučite.

Probaćemo da se što pre oraganizujemo.

U prilogu dajemo obaveštenje sa sajta Agencije.

Pratite ovaj sajt i INFOPULT pa čete biti na vreme informisani.

P.S. U sredstvima informisanja ponovo počinjemo da ''talasamo''. Pitanje je koliko smo spremni za to. Da li za talasiće ili CUNAMI. Postoji inicijativa nekoliko okruga da se opet radikalizuje reagovanje vezano za ovaj problem. Posaljite mi stavove iz vaših podružnica, pa ću morati da reagujem.

Rašeta.

 

Ispitni rokovi.doc


Nacin polaganja.doc




Baner1