Nova verzija ASO 10.06.2021


 Poštovane kolege, 

 zamislite softver koji će da spreči 90% grešaka koje pravmo i zbog kojih smo plaćali ogromne kazne, objašnjavali sudijama da mi ne možemo da kontrolišemo svaki sekund naše radnike, da ne možemo da uradimo ispravku podataka nakon unosa....

Pre nekoliko nedelja nas 30-tak je odlučilo uložimo vreme i novac i da platimo programera da unapredi verziju ASO-a koju smo do sada koristili.

Unapređena verzija ASO će biti takva da će svi radnici uz pomoć mobilnog moći da provere sve obaveze i podatke koje moraju da koriste tog dana, i na taj način pre upisa u papirne evidencije i ISO provere jel sve ok. Takođe administratori će biti na vreme upozoreni o svakoj obavezi koju imaju do 30 dana ranije kako bi izbegli greške.

U prilogu je dopis koji su dobile kolege, ova grupa od 30-tak ljudi treba da se proširi jer što nas je više lakše ćemo da dođemo do savršenog softvera, svi imaju neku ideju koju treba implementirati. Takođe troškove delimo na jednake delove, pa tako sa povećanjem broja učesnika opada i pojedinačna cena ulaganja.

Kad se unapređena verzija ASO završi, stara verzija će raditi još neko vreme i onda nju gasimo jer svoj 12 godina odradila je pošteno.

Za sve informacije kontaktirajte Mladena na 063/59-95-95

 

11623311402-dopis kolegama - ASO unapredjenje.pdf




Baner1