Potrebni podaci 03.03.2021


 Poštovane kolege, 

 

pošto od MUP-a ne možemo da dobijemo podatke koji su nam potrebni moramo sami da se snađemo, nadam se da ćemo u velikom broju da se odazovemo i potrudimo da dobijemo prave podatke:

 

Potrebni su nam razlozi zbog kojih su škole zatvarane i kažnjavane, ove podatke koristićemo kao argumente da se način kontrole i pisanje kazni promeni i prvenstveno vidimo ima li u opšte razloga za ovaj rad.

 

Najbolje bi bilo da svi pošaljete sva rešenja koja ste dobili, kako bi imali pravu sliku o tome zbog kojih razloga se plaćaju kazne i koji su razlozi zbog kojih se zatvaraju škole, i koji je broj zatvaranja u zadnjih nekoliko godina.

 

Period za koji nam trebaju podaci je od 2012-te godine pa do danas. Molio bih sve kolege da prošire ovu vest kako bi se svi odazvali.

 

Podaci će biti potpuno tajni, ni  jedno rešenje neće biti prikazano a da nisu uklonjeni (zatamnjeni) svi podaci koji se odnose na podatke radnika, kandidata i auto škole. Naglašavam da nam je samo potrebno da izvučemo statistiku o razlozima za kažnjavanje i zatvaranje.

 

Sva rešenja slati na email: office@autoskolesrbije.org



Baner1