TEHNIČKE INFORMACIJE 07.11.2013


Poštovane kolegfe,

pošto se na prostoru Srbije ponovo pojavljuju lica koja nude usluge auto školama u vidu prodaje dokumentacije, prezentacija, nastavnih planova itd  PODSEĆAM VAS:

1. Privredna komora je obezbedila besplatno korišćenje SOFTVERA-PROGRAMA  za rad auto škola i sada je šansa da uvođenjem kandidata u NOVE REGISTRE počnete da koristite ovaj program koji Vas rešava mnogih problema.

2. Privredna komora je na INFOPULT postavila Udžbenik na osnovu koga je sačinjen NASTAVNI PLAN koji MUP prihvata bez primedbi (to javno izjavljuje)

3. Imate postavljene NASTAVNE PLANOVE I TEORIJSKE I PRAKTIČNE OBUKE i besplatno se koriste

4. Imate razrađene pojedinačno sve nastavne časove teorijske obuke i to Vam se traži na utvrđivanju uslova. I oni su besplatni.

5. Radimo na sačinjavanju prezentacija, bar u dve verzije za svaki čas. To Vam sada nije hitno. U prilogu dajem jedan primer. Prezentacije se rade u skladu sa PLANOVIMA. Proverite da li su prezenetacije koje se nude po Srbiji radjene na osnovu Planova.

6. Možete nabaviti dokumentaciju, literaturu, table, čunjeve posredstvvom Komore po povoljnim uslovima

7. Na INFOPULTU imate i svu potrebnu zakonsku dokumentaciju, uputstva, primere i sve što je potrebno za lakši rad u auto školi.

 

Na Vama je da odlučite kako ćete koristiti Vaš novac. Na Vama je i da štitite Komoru. Ona je Vaša. Rukovodstvo je tu da je zastupa i predstavlja.

 

Vidimo se u subotu u Beogradu. Sve od Vas zavisi.

Rašeta.

Cas 2. Tema 1.2- Bezbednost saobracaja.ppt


Cas 5. Tema 3- Put.ppt




Baner1